Update corona crisis 6-5-2020

Goedemorgen (trouwe) leden van Olympus,

De berichten van gisteren, van ons kabinet, voor alle sportscholen in Nederland zijn veruit desastreus te noemen… De deuren dichthouden tot 1 september?! Dit had niemand verwacht.. Er is met man en macht gewerkt aan ideeën om zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen en mogen sporten, en dan gaat er een eventuele versoepeling van 30 mensen naar 100 mensen in bijv. een bioscoopbezoek nog eerder van kracht dan het openen van een sportschool?? Dit is moeilijk te slikken! We hebben dan ook met alle liefde de petities getekend die pleiten voor een eerdere, veel eerdere opening van alle sportscholen in Nederland! Tekenen jullie ook? Want, samen staan we sterk!

Genoeg daarover, want jullie vragen je natuurlijk af wat ons nieuws zal zijn dat wij gisteren hebben aangekondigd!! WIJ GAAN BUITEN SPORTEN! We mogen namelijk allemaal weer buiten sporten, op 1,5 meter afstand!! Daar maken wij graag gebruik van, al zal het even wennen en aanpassen zijn… Wij maken van ons fitnesscentrum een tijdelijke outdoor fitnesscentrum! Dit gaan wij realiseren op ons eigen terrein, met max 10 deelnemers per keer. Er is genoeg ruimte om toestellen 2 meter uit elkaar te zetten en ook is er voldoende ruimte om kleine lessen (max 9 deelnemers) te geven zoals de ClubPower, Spinning, Pilates, Keep-Fit, Challenge en Yoga!

Er zal geen mogelijkheid zijn voor het omkleden, wc gebruik, bar of het bijvullen van flesjes water. Dit zullen we, tot er meer versoepeling komt, voor lief moeten nemen. Ook zullen de lessen plaatsvinden zolang het droog weer is, bij regenachtig weer zullen wij de lessen (met uitzondering van Spinning en Challenge) live uitzenden op onze Facebook pagina.

We gaan sporten op planning. We proberen om iedereen in ieder geval 2 keer per week te laten sporten (eventueel waar mogelijk vaker), dit vergt een strakke planning en goede organisatie, waar we nu heel druk mee zijn, dus nog even geduld 😊 er komt nog voor het weekend aan een nieuw bericht hoe we dit gaan doen, met z’n allen!! Willen jullie zoveel mogelijk andere leden vertellen dat we deze mogelijkheden bieden? Niet iedereen pikt het nieuws snel op.. We kunnen helaas geen mailing versturen want deze mail gegevens zijn op raadselachtige wijze verdwenen. Ook vragen we iedereen om zoveel mogelijk een Facebook account aan te maken en Olympus te liken (al is het alleen maar voor deze periode), op Facebook worden veel meer meldingen bekend gemaakt namelijk.

Voor nu eerst deze berichtgeving, later meer. Vooruitkijken, kop op, samen kunnen we dit!

Team Olympus

 • Bij olympus bieden wij u:

  • 7 dagen per week geopend

  • Gratis parkeren

  • Trainingszaal met een brede keuze uit cardio- en krachttoestellen

  • Kleedruimtes

  • Bar & Relaxhoek

  • Gratis trainingsschema’s

  • Gratis douches

  • Gratis lockers

  • Gratis begeleiding

  • Gratis koffie & thee
 • Abonnementen

  Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €20 en is inclusief een clubcard. Alle abonnementen zijn inclusief koffie/thee.

  Onbeperkt sporten (vanaf 21 jaar)€27.05 p.m
  Jongeren tarief tot 21 jaar€20.10 p.m
  Familie (MAX. 4 Pers) onbeperkt. Bij meer gezinsleden dan 4 kunnen wij een aangepast tarief aanbieden, vraag hiervoor naar de voorwaarden!€70.50 p.m
 
 
Goedemorgen leden van 'OLYMPUS OUTDOOR' WEEK 22 (25mei tm 31 mei)
Een nieuwe week voor het inplannen van de groepslessen, krachttraining en fitness buiten.
LET OP! 1e en 2e pinksterdag zijn wij gesloten.
Eerst alle duidelijkheid op een rijtje als voorwaarde wanneer een les wel of niet doorgaat, planning, hygiëne en veiligheid:
- Opgave voor deelname aan de groepslessen of fitness/kracht gaat via Messenger of mail! info@olympus-stadskanaal.nl Je kunt nu vaker terecht in de groepslessen, de maximum aantal keren hebben we eraf gehaald m.u.v. Spinning
- We proberen voor de groepslessen iedereen in te plannen per week, wanneer deze vol is gaat er een reservelijst in werking om iedereen te kunnen laten deelnemen.
- De lessen gaan alleen bij regen niet door, gaat het regenen tijdens de les dan wordt dat in overleg met de groep doorgezet of gestaakt. Zorg ook dat je je sportkleding goed afstemt op het weer.
- Kom zo 'laat mogelijk' voor de les aan, niet eerder dan 5 min van te voren aanwezig. Voor fitness en krachttraining wordt je opgevangen door 1 van onze medewerkers.
- Kom je voor een groepsles, dan neem je plaats in een deelnemers wachtrij die wij daarvoor hebben afgetekend, met inachtneming van 1,5 meter afstand!
- Kom zoveel mogelijk lopend of fietsend. Met de auto mag, maar je kunt niet parkeren bij Olympus zelf. In de straat of bij de Spar of het Ziekenhuis is voldoende ruimte.
- Voor YOGA! Pilates, Challenge, ClubPower en Keep-Fit neem je je eigen mat mee en handdoek.
- Voordat je de les betreed ben je verplicht je handen te reinigen met desinfectie middel die wij aanbieden.
- Na gebruik van sportspullen maak je deze schoon op aanwijzing van het personeel.
- Je neemt zelf drinken mee, er wordt niets gevuld vanuit Olympus.
- Je kunt geen gebruik maken van de w.c.
- Ben je verhinderd betreft de reservering, dan bel/mail je deze tijdig af.
- Na de les niet gaan rondhangen of gezellig kletsen, maar het terrein direct verlaten.. (sorry..)
- Ben je ziekjes, op welke wijze dan ook (zelfs snotterig)? Sorry, dan ben je niet welkom en sturen we je ook weer terug. Alles voor de veiligheid van de andere sporters!
- Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van deelname bij onze outdoor activiteiten en je kunt Olympus daarvoor NIET aansprakelijk stellen.
- Je mag het terrein van Olympus niet betreden zonder reservering...dan zijn er nl teveel mensen en lopen we allemaal kans op een boete (en ze liegen er niet om)
- Ten slotte, neem een goed humeur mee en heel veel positieve vibes!!! Het zal wennen zijn en ook niet geheel vlekkeloos verlopen in het begin, maar begrijp goed dat dit ook voor ons nieuw is en dat we ons stinkende best doen om jullie het beste te kunnen bieden! We hebben er zin in om weer te mogen werken
*Deze tekst kan in verloop van tijd nog worden aangepast en fouten voorbehouden.
Lesrooster groepen WEEK 22 :
Maandag:
-9:00 Keep-Fit
-17:45 Pilates
-18:45 SpinningLight
-19:00 ClubPower
-19:30 Spinning
Dinsdag:
-18:30 Challenge
Woensdag:
-9:00 Keep-Fit
-19:00 ClubPower
-19:00 Spinning
Donderdag:
-18:30 Challenge
-19:00 YOGA!
Vrijdag:
-19:00 Spinning
Zaterdag:
-9:00 ClubPower
Tijden Fitness en Kracht WEEK 22:
Maandag-Dinsdag-Woensdag-Donderdag-Vrijdag
9:00 uur tot 9:50 uur, daarna schoonmaak
10:00 uur tot 10:50 uur, daarna schoonmaak
11:00 uur tot 11:50 uur, daarna schoonmaak
13:30 uur tot 14:20 uur, daarna schoonmaak
14:30 uur tot 15:20 uur, daarna schoonmaak
15:30 uur tot 16:20 uur, daarna schoonmaak
18:00 uur tot 18:50 uur, daarna schoonmaak
19:00 uur tot 19:50 uur, daarna schoonmaak
20:00 uur tot 20:50 uur, daarna schoonmaak
Zaterdag
9:00 uur tot 9:50 uur, daarna schoonmaak
10:00 uur tot 10:50 uur, daarna schoonmaak
11:00 uur tot 11:50 uur, daarna schoonmaak
Zondag GESLOTEN 1e PINKSTERDAG
9:00 uur tot 9:50 uur, daarna schoonmaak
10:00 uur tot 10:50 uur, daarna schoonmaak
❗️Let op! Niet onder dit bericht reageren voor een reservering! Via Messenger of via info@olympus-stadskanaal.nl reserveren
We hebben er zin in!
Team Olympus😊