Update corona crisis 6-5-2020

Goedemorgen (trouwe) leden van Olympus,

De berichten van gisteren, van ons kabinet, voor alle sportscholen in Nederland zijn veruit desastreus te noemen… De deuren dichthouden tot 1 september?! Dit had niemand verwacht.. Er is met man en macht gewerkt aan ideeën om zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen en mogen sporten, en dan gaat er een eventuele versoepeling van 30 mensen naar 100 mensen in bijv. een bioscoopbezoek nog eerder van kracht dan het openen van een sportschool?? Dit is moeilijk te slikken! We hebben dan ook met alle liefde de petities getekend die pleiten voor een eerdere, veel eerdere opening van alle sportscholen in Nederland! Tekenen jullie ook? Want, samen staan we sterk!

Genoeg daarover, want jullie vragen je natuurlijk af wat ons nieuws zal zijn dat wij gisteren hebben aangekondigd!! WIJ GAAN BUITEN SPORTEN! We mogen namelijk allemaal weer buiten sporten, op 1,5 meter afstand!! Daar maken wij graag gebruik van, al zal het even wennen en aanpassen zijn… Wij maken van ons fitnesscentrum een tijdelijke outdoor fitnesscentrum! Dit gaan wij realiseren op ons eigen terrein, met max 10 deelnemers per keer. Er is genoeg ruimte om toestellen 2 meter uit elkaar te zetten en ook is er voldoende ruimte om kleine lessen (max 9 deelnemers) te geven zoals de ClubPower, Spinning, Pilates, Keep-Fit, Challenge en Yoga!

Er zal geen mogelijkheid zijn voor het omkleden, wc gebruik, bar of het bijvullen van flesjes water. Dit zullen we, tot er meer versoepeling komt, voor lief moeten nemen. Ook zullen de lessen plaatsvinden zolang het droog weer is, bij regenachtig weer zullen wij de lessen (met uitzondering van Spinning en Challenge) live uitzenden op onze Facebook pagina.

We gaan sporten op planning. We proberen om iedereen in ieder geval 2 keer per week te laten sporten (eventueel waar mogelijk vaker), dit vergt een strakke planning en goede organisatie, waar we nu heel druk mee zijn, dus nog even geduld 😊 er komt nog voor het weekend aan een nieuw bericht hoe we dit gaan doen, met z’n allen!! Willen jullie zoveel mogelijk andere leden vertellen dat we deze mogelijkheden bieden? Niet iedereen pikt het nieuws snel op.. We kunnen helaas geen mailing versturen want deze mail gegevens zijn op raadselachtige wijze verdwenen. Ook vragen we iedereen om zoveel mogelijk een Facebook account aan te maken en Olympus te liken (al is het alleen maar voor deze periode), op Facebook worden veel meer meldingen bekend gemaakt namelijk.

Voor nu eerst deze berichtgeving, later meer. Vooruitkijken, kop op, samen kunnen we dit!

Team Olympus

 • Bij olympus bieden wij u:

  • 7 dagen per week geopend

  • Gratis parkeren

  • Trainingszaal met een brede keuze uit cardio- en krachttoestellen

  • Kleedruimtes

  • Bar & Relaxhoek

  • Gratis trainingsschema’s

  • Gratis douches

  • Gratis lockers

  • Gratis begeleiding
 • Abonnementen

  Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €20 en is inclusief een clubcard.

  Onbeperkt sporten (vanaf 21 jaar)€27.05 p.m
  Jongeren tarief tot 21 jaar€20.10 p.m
  Familie (MAX. 4 Pers) onbeperkt. Bij meer gezinsleden dan 4 kunnen wij een aangepast tarief aanbieden, vraag hiervoor naar de voorwaarden!€70.50 p.m