Update 26-06-2020

Binnen sporten vanaf 1 juli:

Het is bijna niemand ontgaan dat we eindelijk weer binnen mogen sporten!    We gaan een opstart periode in.

Om dit te mogen aanbieden moeten wij aan een aantal regels voldoen m.b.t. veiligheid van jullie en onze medewerkers.

We krijgen vanaf 1 juli een iets andere aanpak dan de afgelopen weken.

Sportmoment/reservering gaat vanaf 27 juni telefonisch of persoonlijk. Je kunt daarvoor het telefoonnummer gebruiken van Olympus: 0599-650410. Je kunt ook kiezen voor de optie om aan de deur te reserveren, je kunt dan meteen sporten, wel in de tijdsvakken die hieronder staan aangegeven. Liever bellen? Elke doordeweekse dag en zaterdagochtend kun je bellen op de (aangepaste openingstijden) om te reserveren, maakt niet uit voor welke dag in de desbetreffende week.

Via mail en Messenger worden dan geen reserveringen meer aangenomen.

Wij houden de optie buiten sporten aan tot 1 september, je kunt dus buiten en binnen sporten tijdens jouw sportmoment/reservering, zo verspreiden we de sporters nog meer 😊 Ook de groepslessen kunnen met mooi weer zowel buiten als binnen plaatsvinden (met uitzondering van Spinning).
De tijden voor het sporten gaan wij verruimen! Je kunt kiezen uit 3 tijdsvakken om te reserveren:

’s ochtends van 9:00uur tot 11:30uur – telefonisch of aan de deur

’s middags van 13:30uur tot 17:00uur – telefonisch of aan de deur

’s avonds van 18:00uur tot 21:30uur – telefonisch of aan de deur

Het rooster voor de groepslessen blijft gelijk aan de voorgaande weken, dit tot nadere melding. Voor groepslessen blijft de telefonische reservering gelden, dit omdat wij max. 15 deelnemers in de zaal kunnen plaatsen.

Maandag:

9:00 Keep-Fit 17:45 Pilates 18:45 SpinningLight 19:00 ClubPower                19:30 Spinning

Dinsdag:

18:30 Challenge 19:15 YOGA!

Woensdag:

9:00 Keep-Fit19:00 ClubPower19:00 Spinning

Donderdag:

-18:30 Challenge

Vrijdag:

-19:00 Spinning

Zaterdag:

-9:00 ClubPower

 

Voordat je mag sporten, dien je de triage (gezondheidscheck)bij de ingang in acht te nemen en te lezen, dit dien je elke keer dat je komt sporten opnieuw te doen. Als je alle vragen kunt beantwoorden met ‘Nee’ dan mag je gaan sporten. Bij een ‘Ja’ dien je naar huis te gaan.Neem alvast kennis van de triage (hieronder bijgevoegd).
Bij het betreden van ons terrein is het VERPLICHT melden bij de tafel bij de entree, heb je telefonisch gereserveerd dan check je of je naam is genoteerd(zo niet dan noteer je deze als nog) kom je zonder telefonisch contact dan jouw voor en achternaam noteren op de lijst die daar voor je klaar ligt. Ook is het verplicht handen te desinfecteren, op de statafel bij de ingang staat een spray die je daarvoor kunt gebruiken.
Vanaf 1 juli krijg je bij binnenkomst een sprayflacon mee als je gaat trainen, deze lever je na het sporten weer in. Je bent verplicht een handdoek mee te nemen voor schoonmaak(dus niet een handdoek om het sporten maar voor schoonmaak!) wij raden aan een gastendoekje te gebruiken, die zijn compact. De spray en handdoek dienen te worden gebruikt na gebruik van elk toestel, zowel binnen als buiten. Je maakt met de spray de handvatten en zitting schoon die je hebt gebruikt. Heb je geen handdoek bij je? Wij lenen geen handdoeken uit, je kunt dan naar huis gaan om eventueel eentje op te halen, want zonder handdoek mag je niet naar binnen.
Houdt je aan de afstandsregel van 1,5 meter. Als dat betekent dat je even moet wachten op een toestel, dan is dat niet anders en wacht je dus ook op gepaste afstand. Voorkom ook dat je te dicht bij een andere sporter gaat staan. De controles worden aangescherpt wanneer het binnen sporten weer van start gaat en de boetes liegen er niet om.
Volg de aanwijzingen van ons personeel op. Gebeurd dit niet, dan kun je worden verzocht ons pand te verlaten.
Wanneer het drukker is bij de ingang i.v.m. bijvoorbeeld lessen, dan houdt je onderling de afstandsregel van 1,5 meter, kom je uit hetzelfde gezin, dan is dit niet van toepassing.
Bij de toiletten mag 1 persoon per keer gebruik maken en toiletpapier Ook handen wassen na gebruik.
Onze kleedkamers blijven gesloten tot 1 september.
Onze horeca blijft gesloten tot 1 september.
Moet je toch een keer niezen of hoesten doe dit dan ook gewoon en geen paniek, gewoon even in je elleboog, we zijn allemaal mens!
Houdt zoveel mogelijk de looproutes aan.
Voor het parkeren geld nog steeds: Niet op het terrein van Olympus. Je kunt in de straat (netjes! Denk om onze buren) parkeren. Je kunt ook bij de Spar of bij het ziekenhuis parkeren. Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. Het grasveld tegenover Olympus is geen parkeerplaats!!
Kom zo ‘laat mogelijk’ voor de les aan, niet eerder dan 5 min van te voren aanwezig.
Voor YOGA! Pilates, Challenge en Keep-Fit neem je je eigen mat mee en handdoek.
Je neemt zelf drinken mee, er wordt niets gevuld (horeca dicht) vanuit Olympus.
Ten slotte, neem een goed humeur mee en heel veel positieve vibes en gebruik je gezonde verstand met oog op de afstandsregel!!!

 

Vanaf 1 september gaan onze horeca en kleedkamersweer open. Daar veranderd het volgende:

Koffie en thee is vanaf september te verkrijgen met een ‘koffie-theekaart’ en is niet meer inbegrepen bij een abonnement. Een kaart kun je per maand aanschaffen voor €5, daarmee heb je 20 koppen koffie of thee per maand. Je kuntuiteraard ook koffie en thee bestellen en deze los afrekenen, je betaald dan €1 per kop. In september krijgen onze leden de 1e kaart cadeau, dit als dank voor jullie support! Je kunt de kaart aanvragen aan de bar vanaf 1 september.
De openingstijden van onze bar veranderen, de tijden dat de bar is geopend zal zijn: 9:00 tot 11:30 uur 15:30 tot 21:00 uur.
De kleedkamers kun je gebruiken tot 21:00 uur, daarna gaan deze dicht en start de schoonmaakvan de dag.

Het onbemand sporten dient nog even op zich te laten wachten…wanneer dit mogelijk is dan gaat dit per direct weer starten.

We gaan er weer tegenaan en het beste er van maken!!! Samen met jullie 😊

Koorts vanaf 38 graden Hoesten Neusverkoudheid Benauwdheidsklachten Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur ?
Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)
Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 14 dagen

Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak

 • Bij olympus bieden wij u:

  • 7 dagen per week geopend

  • Gratis parkeren

  • Trainingszaal met een brede keuze uit cardio- en krachttoestellen

  • Kleedruimtes

  • Bar & Relaxhoek

  • Gratis trainingsschema’s

  • Gratis douches

  • Gratis lockers

  • Gratis begeleiding
 • Abonnementen

  Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €20 en is inclusief een clubcard.

  Onbeperkt sporten (vanaf 21 jaar)€27.05 p.m
  Jongeren tarief tot 21 jaar€20.10 p.m
  Familie (MAX. 4 Pers) onbeperkt. Bij meer gezinsleden dan 4 kunnen wij een aangepast tarief aanbieden, vraag hiervoor naar de voorwaarden!€70.50 p.m